vrijdag 14 december 2007

Interactieve website Aviko www.avikostamppotten.nl online

Deze maand is de nieuwe website www.avikostamppotten.nl gelanceerd. Op de website wordt de Stamppot Hutspot, Stamppot Spinazie en de Stamppot Boerenkool centraal gezet.

Drie stamppotten Stamppot is lekker en typisch Nederlands. Steeds meer Nederlanders willen hun eten snel en makkelijk kunnen bereiden. Voor hen kost het maken van stamppot vaak te veel tijd. Aardappelspecialist Aviko biedt met drie diepvriesstamppotten de ideale oplossing. Dit jaar introduceert Aviko een nieuwe smaak stamppot: Hutspot. Daarnaast heeft Aviko de receptuur van de bestaande varianten stamppot verbeterd. De verrassende Stamppot Spinazie met pesto, fetakaas en zontomaatjes en de vertrouwde Boerenkool met uitgebakken spekjes smaken daarom nu nog lekkerder.

De actie
Op de website www.avikostamppotten.nl staan leuke, korte onderwerpen die door middel van filmpjes, variatietips, het weerbericht etc. interessant zijn voor iedereen. Rondom deze producten zijn verschillende acties gestart.

Door Aviko filmpjes door te sturen, variatietips in te sturen, een Aviko hyves skin te ontwerpen en/of winterfoto’s in te sturen kan men mooie prijzen winnen! Namelijk een gave Giant Mountainbike type Trance 4, een reischeque t.w.v. 1.500 euro, een middagje indoor skiĆ«n incl. materiaal en een winterlang gratis stamppotten.

Interactieve campagne
Aviko is met deze actie niet alleen actief op deze website maar ook op Hyves, Youtube, Msn en Google. Op deze manier probeert het bedrijf veel aandacht voor de Stamppotten te krijgen en een community op te bouwen. Ook loopt deze actie synchroon met de commercial van Stamppotten die weer uitgezonden wordt op televisie. Bovendien geeft Aviko de Stamppotten op de winkelvloer extra aandacht.

(bron: persbericht)
Geschreven door i-design